Prijeđi na glavni sadržaj

Redmi, poznat kao Xiaomi’s ekonomična serija, upravo je izbacio novu bebu u obitelji – Redmi Note 13 Pro 5G, koji je dizajniran za modernog čovjeka kojem je stalo do visokih performansi, izvanredne kamere i nevjerojatne brzine internetske konekcije.

Prepoznatljiva elegancija u svakom detalju

Redmi Note 13 Pro 5G ima impresivan izgled koji lako privlači pažnju. Dostupan u četiri boje: Midnight Black, Aurora Blue, Ocean Teal, ovaj uređaj vašem stilu pridaje jedinstvenu notu sofisticiranosti i elegancije. Pantone boje dodaju vašem uređaju suptilnu ali istaknutu dozu karakterističnog sofisticiranog šarma.

Izvanredna kamera za Vaše jedinstvene trenutke

Redmi Note 13 Pro 5G dizajniran je s izvanrednom trostrukom kamerom od 200 MP. Glavna kamera omogućuje kristalno jasne fotografije, bez obzira na doba dana ili noći, dok dodatne ultraširoke i makro leće omogućuju snimanje u različitim scenarijima, bilo da se radi o pejzažu ili detaljima.

Također dolazi s 16 MP prednjom kamerom koja je idealna za selfie fans, sa bogatim značajkama ljepote i umjetno inteligentnim softverom.

Ultra-brza 5G mreža

Mišićava snaga Redmi Note 13 Pro 5G dolazi u paketu s ultra-brzom 5G mrežom, koja omogućuje nesmetan i brz internet pristup, gledanje videozapisa i igranje igara bez ikakvog zastoja. Ovo će biti sonični boom za sve ljubitelje streaminga i gaminga.

Izvanredne performanse

Pod poklopcem se nalazi Snapdragon® 7s Gen 2 Mobile Platform, koji s lakoćom može rukovati svim zadacima, bilo kod gledanja filmova i igranja igara, do uređivanja fotografija i snimaka. Dolazi s 8GB ili 12GB RAM-a, uz što će svaka aplikacija raditi glatko kao podmazana.

Potražite Redmi Note 13 Pro 5G u našem webshopu ovdje.

Potražite ostalu ponudu Redmi mobitela ovdje.

Naposljetku, Redmi Note 13 Pro 5G je pametan telefon koji je stvoren za svakodnevne heroje. Njegove značajke i izvanredna kamera podržat će vas u svakodnevnim (digitalnim) avanturama, dok će mu elegancija i stile doprinijeti da uvijek budete u centru pažnje.

Ostavi komentar