Prijeđi na glavni sadržaj

Elektronik HR vam predstavlja postizanje savršenstva u području električnih bicikala – Samebike LO26-II 750W!

Dostupan na našem webshopu s posebnom ponudom cijene, ovaj električni bicikl dizajniran je kako bi zadovoljio potrebe svakog ljubitelja biciklizma, ali i onih koji tek otkrivaju čari vožnje na dva kotača.

Odličan dizajn i trajnost

Samebike LO26-II 750W izrađen je od visokokvalitetnih aluminijskih legura, čime jamči izdržljivost i dug vijek trajanja. S kočnicama visokih performansi, bicikl želi udovoljiti sigurnosti i pouzdanosti, omogućujući vam vožnju bezbrižna.

Izvanredne performanse

Snaga od 750W motora pruža veliku brzinu i vrhunske performanse. Uz 21 brzinu, možete birati koju želite vožnju u datom trenutku. Ovaj električni bicikl sposoban je doseći brzinu od 30km/h, tako da će vas sigurno oduševiti svojom brzinom.

Lako skladištenje i prijenos

Samebike LO26-II 750W može se vrlo jednostavno skladištiti i prenositi zahvaljujući svojoj praktičnoj funkciji sklapanja. Bez obzira krećete li se u avanturu izvan grada ili samo obilazak gradskih ulica, ovaj električni bicikl pruža jedinstven osjećaj slobode.

Baterija s dugim vijekom trajanja

S iznimno dugotrajnom baterijom od 10,4 Ah možete voziti do 50 km s jednim punjenjem, a baterija se može napuniti za samo 4 do 6 sati. Ovo jamči da ćete izvrsnu udaljenost doseg dobiti bez problema ili brige.

Posebna ponuda na Elektronik HR webshopu

Sada imate priliku Samebike LO26-II 750W kupiti po povoljnijoj cijeni na našem webshopu. Samo nekoliko klikova vas dijeli od posjedovanja ovog sjajnog električnog bicikla koji će revolucionirati vaše biciklističke avanture!

Što čekate? Posjetite Elektronik HR, pogledajte našu ekskluzivnu ponudu i #SamebikeLO26II postat će vaš vjerni suputnik u svim trenucima! Završite svoje ljeto savršenim izborom za interaktivnu zabavu i pojačajte aktivan stil života s našim najnovijim dodatkom u ponudi električnih bicikala!

Link: Samebike LO26-II 750W na Elektronik HR webshopu

Ostavi komentar