Prikazano 1–27 od 66 rezultata

Naša paleta uključuje najpoznatije serije kao što su AMD Ryzen, Phenom, Athlon i FX Black, koji pružaju iznimne performanse po povoljnim cijenama.

U Elektronik HR-u brinemo o održivosti i pružanju najbolje vrijednosti za vaš novac – zato smo se odlučili fokusirati na prodaju obnovljenih procesora visoke kvalitete. Naši stručnjaci su pažljivo testirali svaki procesor kako bismo osigurali njihovu besprijekornu funkcionalnost i dugotrajnost.

Zašto odabrati obnovljene AMD procesore iz Elektronik HR-a? Osim što štedite novac, također pomažete u smanjenju elektroničkog otpada i dajete novi život ovim moćnim uređajima.

Ne čekajte, zaronite u našu ponudu i pronađite savršeni AMD procesor za vaše potrebe. Prepustite se brzini i snazi ovih procesora te uživajte u vrhunskim performansama i izvanrednoj učinkovitosti potrošnje energije koja će vašem računalu udahnuti novi život.

Kupujte s povjerenjem! Naša jednostavna opcija povrata i jamstvo zadovoljstva osiguravaju da ćete voljeti svoj novi procesor. Posjetite Elektronik HR danas i započnite svoju avanturu!

#ElektronikHR #AMD #Ryzen #Phenom #Athlon #FXBlackSeries #Refurbished