Prijeđi na glavni sadržaj

Prepustite se brzini i uživajte u vožnji! AOVO M365 Pro električni romobil vaš je savršeni suputnik za gradsku avanturu. Ukoliko ste već zamišljali kako biste se osjećali vozeći se na električnom romobilu koji kombinira pouzdanost, brzinu i funkcionalnost, ne morate tražiti dalje!

Odgovor na sve vaše potrebe

AOVO M365 Pro unaprijedio je već sjajan M365 model na svim frontama. S jačim motorom od 350W i baterijom većeg kapaciteta, osigurat će duže vožnje i brže ubrzanje! Budite spremni za brže pokretanje u prometu, ostavrivši brzinu od 25 km/h kod starta. Domet do 45 km s jednim punjenjem savršen je za one koji žele tijekom dana obići puno više mjesta!

Udobnost i sigurnost njegovi su aduti

AOVO M365 Pro električni romobil pruža i nevjerojatnu udobnost u vožnji. S poboljšanim ovjesom, osjetit ćete glatku vožnju po raznim površinama. Vaša sigurnost je također visoko na listi naših prioriteta, a M365 Pro to pokazuje svojim iznimno sigurnim disk kočnicama koje jamče brzo i uspješno kočenje!

Sklopivi, elegantni i jednostavni za upotrebu

Sklopivi dizajn omogućava vam da električni romobil lako skladištite u vašem domu ili uredu, pa čak i da ga ponesete sa sobom u javnom prijevozu! LED zaslon osigurava jednostavno upravljanje postavkama romobila s jasnim prikazom brzine, preostale baterije i udaljenosti.

Također, uz Bluetooth vezu i aplikaciju možete brzo povezati telefon s vašim romobilom i dobiti informacije o tome, a možete i koristiti svoj pametni telefon kao brzinomjer ili navigaciju.

Uložite u promjenu

Prednost sljedeće generacije prijevoza s AOVO M365 Pro električnim romobilom ne ograničava se samo na praktičnost, već također pridonosi očuvanju okoliša! Manje ugljičnih emisija, smanjenje buke i prometnih gužvi čine život u gradu opuštenijim i ugodnijim za sve.

Još uvijek čekate? Iskoristite priliku da svoj doživljaj prijevoza u gradu podignete na novu razinu s AOVO M365 Pro električnim romobilom! Vaša svakodnevnica nikada više neće biti ista!

Link na AOVO M365 Pro električni romobil

Ostavi komentar